Buchťák

Světlý ležák, spodně kvašené, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely, vařeno klasickou metodou dekokčního rmutování na dva rmuty. Pivo se vyznačuje vyšší hořkostí a je...

Světlý ležák, spodně kvašené, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely, vařeno klasickou metodou dekokčního rmutování na dva rmuty. Pivo se vyznačuje vyšší hořkostí a je...

Tmavý ležák, spodně kvašené, vařeno ze čtyř druhů humnového sladu na dva rmuty. Vyniká dobrým sladěním typické chuti po kávě a chmelové hořkosti.

Tmavý ležák, spodně kvašené, vařeno ze čtyř druhů humnového sladu na dva rmuty. Vyniká dobrým sladěním typické chuti po kávě a chmelové hořkosti.

Polotmavý ležák, spodně kvašené, vařené ze dvou druhů humnového sladu, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely. Doporučujeme pro jeho vyváženou chuť, jeho plnost a jantarovou...

Polotmavý ležák, spodně kvašené, vařené ze dvou druhů humnového sladu, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely. Doporučujeme pro jeho vyváženou chuť, jeho plnost a jantarovou...

Spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůnipo krvavých pomerančích.

Spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůnipo krvavých pomerančích.

Spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůnipo višních.

Spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůnipo višních.

Chmeleno metodou dry hopping šesti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů. Pivo je výrazně hořké s vůní a chutí po citrusech.
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem