Olomoucký
Nejprodávanější

My všichny tady z Axiomu jsme snílci. Tentokrát nás naše denní snění navedlo uvařit tenhle osvěžující Witbier s koriandrem apomerančovou kůrou. Perfektní kousek pro horké...

Nový den, nový Sour Station. Do této verze Axiomského Berliner Weisse jsme přidali marakuju, taky známou jako mučenku. Ovocná osvěžující piva se nevaří snadno, ale se zapálením...

Některé věci by se zkrátka měnit neměly. Francouzská vína, švýcarské sýry, české ležáky. Perfektní rovnováha, plná chuť a nadýchaná voňavá pěna. Naprostá klasika.

Pro tohle pivo je definující ingrediencí vanilka, takže když jsme vymýšleli název, zavedlo nás to do Madagaskaru, který ve světové produkci vanilky vede.

Tohle pivo je dedikováno Tenzingu Norgayovi, nepálskému šerpovi, jednomu ze dvou lidí, kteří jako první zdolali vrchol Everestu.

Tahle West Coast IPA je definicí svého stylu. Rázná, ale s masivně hořkou a ovocnou režií

Naše nová American Pale Ale. Plná osvěžujících ovocných a citrusových tónů díky velice slibnému spojení chmelů Loral a Vic Secret.

Portery jsou úžasná piva. Přichází Vám na mysl anglický styl? Tak tohle není ten případ. Náš baltský porter má blíž k ležákům. Pochází ze starých obchodních stezek na Baltském...

Pokud jste si mysleli, že tohle pivo je o vesmíru, tak to jste se spletli. Je to o konci vesmíru. Ale kde je konec? Inu, je jen jeden způsob, jak to zjistit.

West Coast IPA

Tento český ležák vařený tradičním způsobem je našim nejžádanějším pivem.

U ležáku by se mělo dát vydržet celý večer. Ten od Chomoutu je krásné barvy, plného těla a doplněný vyšší hořkostí.

Polotmavý spodně kvašený ležák vařený tradičním způsobem je vlajkovou lodí našeho pivovaru a je chmelen pouze žateckým poloraným červeňákem.

Godiva ... Opět chmel od britských šlechtitelů Charles Faram. Mandarinka ve vůni, v chuti sladce osvěžující kořeněná hořkost. Užijte si poslední letošní jednochmel!

Kompozici čtyř sladů a kombinaci evropských a amerických chmelů si zamilujete.

Sváteční pivo pro pomalé vychutnávání. Barva dozlatova vypečené vánočky a aroma tropického ovoce. Kompozice amerických chmelů vytváří extra hořkou chuť, která dokonale ladí...

Session IPA je svrchně kvašený speciál, který je lehčí variantou klasické Zlosinské IPA piva letní období.

Světlý ležák, spodně kvašené, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely, vařeno klasickou metodou dekokčního rmutování na dva rmuty. Pivo se vyznačuje vyšší hořkostí a je...

Tmavý ležák, spodně kvašené, vařeno ze čtyř druhů humnového sladu na dva rmuty. Vyniká dobrým sladěním typické chuti po kávě a chmelové hořkosti.

Tmavý ležák, spodně kvašené, vařeno ze čtyř druhů humnového sladu na dva rmuty. Vyniká dobrým sladěním typické chuti po kávě a chmelové hořkosti.

Polotmavý ležák, spodně kvašené, vařené ze dvou druhů humnového sladu, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely. Doporučujeme pro jeho vyváženou chuť, jeho plnost a jantarovou...

Polotmavý ležák, spodně kvašené, vařené ze dvou druhů humnového sladu, třikrát chmeleno nejlepšími českými chmely. Doporučujeme pro jeho vyváženou chuť, jeho plnost a jantarovou...

Bock proslavily pivovary z Mnichova a je ideální pro chladné období. Je to silný ležák barvy tmavého mahagonu s vůni sušené švestky a hořké čokolády.

Varování! Režná Bára je nebezpečně silná a nebezpečně pitelná! Voňavé citrusové plody, osvěžující a plné tělo, dlouhý hořký dozvuk se suchým koncem.

Zlosinská 15% IPA je svrchně kvašený pivní speciál, který má díky vybraným svrchním kvasnicím zajímavou lehce citronovo-květinovou vůni doplněnou o podtóny exotického ovoce.

Spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůnipo krvavých pomerančích.

Spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůnipo krvavých pomerančích.

Spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůnipo višních.

Spodně kvašené, vařeno ze tří druhů humnových sladů. Při jeho výrobě byl kladen důraz na vyváženost sladké, jemně hořké a kyselé chuti a vůnipo višních.

Chmeleno metodou dry hopping šesti druhy nejkvalitnějších zahraničních chmelů. Pivo je výrazně hořké s vůní a chutí po citrusech.